V. 32 (19/7-25/7)

Idag 19/7 är det värsta regnrusket och som vanligt ska man väl klaga på det också, tycker dock att det är skönt att kunna andas någotsånär frisk luft. Det trista är att nu idag börjar den årliga brännbollsyran här i stan, vilket innebär att det blir svinhalt på gräset där de spelar och ack vad dom kommer att få mycket att göra på jobbet med brutna fötter, ben och nyckelben m.m. Har haft en helvetesnatt inatt med en otrolig ryggvärk, tårarna har flödat kan jag meddela och så har sammandragningarna gjort att jag varit tvungen att springa på toaletten ett par hundra gånger också känns det som, annars är det bra.

24/7, igår var jag, mamma och mormor till Uppsala och när vi ändå var där så åkte vi till Babyland och snacka om att vi blev köpgalna, hade kunnat handla hela affären tror jag. Lyxade till det och köpte mig en amningskudde som verkade jätte bekväm, mamma köpte en ursnygg barnbilstol från Britax som skulle vara jätte bra och mormor köpte påslakan, filt och en hund. Snacka om att man börjar att längta efter den lille, fast det står inte på så får vi möta honom eller henne. Mår riktigt bra tycker jag, visst är det lite tungt men det är ju liksom väntat i och

med att den lille växer därinne men det är helt klart värt varenda liten krämpa.

Idag är det sista dagen på v.32 och jag mår kanon, är i rensar tagen eller vad man ska kalla det, i början på veckan fick jag hjälp av mamma och mormor att åka med en massa skräp till soptippen, vi åkte i två bilar och i två omgångar och vilken frihetskänsla att slänga saker, jag bara ville fortsätta att röja i källaren och rensa ännu mer. Är dock tvungen att ta det lugnt med allt rensande för hur det än är så är det lite tunga lådor som man flyttar på men jag kan ta lite varje dag istället. En jobbig sak händer fast jag mår bra och det är att jag känner verkligen av när blodsocker nivån sjunker när jag blir ashungrig och känner mig nästan svimfärdig och illamående när det händer så jag får helt enkelt äta oftare nu, blir dock mätt på en gång men jag äter lite och ofta så går det bättre. Nej nu ska jag ta och äta en glass, mums, och titta lite på tv.
Tillbaka | Nästa