V. 31 (12/7-18/7)

Går in i v.31 idag och jag/vi mår fin fint. Det är väl som vanligt med sammandragningarna, halsbrännan och ryggvärken men det går bra ändå. Kan inte fatta att det ligger en levande bebis i min mage, det känns så ofattbart och underbart. Det är ett väldans liv inne i "ettan med kokvrå" och det finns inget underbarare att bara sitta och känna de små sparkarna och fantisera vem det är som ligger där inne. Livet är underbart.

Idag är det lördag och vädret här i mellersta Sverige är strålande solsken och hot hot hot, jag står inte ut många minuter ute men det är skönt ändå. Lite foglossning idag men inget man inte står ut med. Magen har vuxit något helt otroligt nu på bara en vecka tycker jag så jag känner att jag liksom går som en gravid du, vankar lite sådär, försöker att gå normalt men det är omöjligt.

Måndag 15/7 och värmen håller på att ta kål på mig, det är inte roligt nu. Var tvungen att på något vis kunna vistas nere i våran källare där det är svalt. Det är en sådan där källar, källare ni vet, med cement väggar och med källarlukt men jag var desperat. En madrass och en massa

kuddar och så låg jag där och flämtade i två timmar tills jag var tvungen upp och laga mat och vilken värme som slog emot. Fick rigga upp bordsfläkten i köket för att över huvud taget kunna laga maten. Jag tror allvarligt att jag kommer att dööööööööö om det ska fortsätta såhär. Jag som i vanliga fall gillar sommaren och värmen känner mig ganska ledsen faktiskt.
Fick ett paket idag som jag beställt från Halens med bebiskläder, dom var underbara. Nu fattas bara den lille att stoppa i kläderna, känns ofattbart att jag ska klä på vår egen bebis dessa otroligt små fina kläderna, det är en dröm som kommer att gå i uppfyllelse, *ler sådär fånigt*.

Idag 18/7 så har det varit mulet halva dagen, dock kanon kvavt i luften men ändå inte stekhett, det har varit gansak skönt tycker jag. Mår bra förövrigt tycker jag. Den lille lever om som vanligt i magen, börjar bli orolig ifall det är ett drag som den redan nu visar för då blir det inte en lugn stund sedan när den kommer ut, förhoppningsvis har det varit jobbigt att bo så trångt i nio månader så den bara vill vila sig när den kommer till "utsidan".
LÄNGTAR !!! Jag får sådana där längtar attacker emellanåt, samtidigt som jag inte vill bli av med magen och alla underbara sparkar, hur klarar man av att skiljas från den?
Tillbaka | Nästa