V. 20 26/4 - 2/5

Har precis varit på toaletten och upptäckt att jag har en liten blödning, så nu känner jag mig deppig och orolig. Som tur är så ska vi till vår barnmorska idag på eftermiddagen så då kan jag fråga henne. Läste om små blödningar att de var ofarliga men att lite kraftigare blödningar tillsammans med sammandragningar och smärta kunde vara missfall och ont har jag ju så jag blev inte ett dugg mindre orolig av att läsa detta. Det känns tungt nu, för tänk om............!

Efter att ha varit till våran barnmorska Inga-Lena så blev jag såklart lugnare, hon sa att det inte var någon fara bara jag vilade lite, hon tyckte jag kanske jobbade för mycket. Jag skulle höra av mig ifall jag skulle börja blöda mer och ifall jag skulle få ondare i magen. Vi fick ju höra barnets hjärtljud också så jag fick höra att den lever och det gjorde mig lugnare.

Såhär dagen efter detta så känns det bättre förutom att jag måste ta tag i det här med att jag arbetar för mycket och det är inte roligt nu när det är så tufft på jobbet, svårt

att hitta vikarier, inte alls roligt men vad ska jag göra.

Idag är det sista april och jag mår bättre. Känner bebisen sparka ganska mycket nu faktiskt, mysigt. Halsbrännan har accelererat kan jag meddela, det blir liksom som om att man inte kan andas ibland.

Det har varit lite tjall på servern eller vad det är som jag har hemsidan på så jag har inte kunnat uppdaterat på ett tag men nu är jag igång igen. Har äntligen scannat in de nya UL bilderna och så har jag lagt till lite mer på bilder. Det är våra underbart goa gudbarn som bara måste få vara med och visa upp sig.
Tillbaka | Nästa