V. 22 10/5 - 16/5

Nu har jag gått hela 21 veckor och det är inte klokt vad himla fort det går, är då inne i vecka 22. Mår mycket bra, bara njuter mest hela tiden, det varma vädret gör ju inte saken sämre det heller, livet är underbart. Idag när jag vaknade efter att ha jobbat hela natten så gick jag ut och la mig i solstolen en stund och fick faktiskt lite färg på kinderna, vilket inte skadade, har varit hur blek som helst nu, känner mig genast mycket piggare och känner mig fräschare. Det börjar även bli bättre med min acne tycker jag, det är väl solen som hjälper till med det, så det är bara fördelar med våren.

Våran trädgård är bara för bra för själen, vill gräva och påta i jorden mest hela tiden, tyvärr så är man ju liksom inte riktigt rörlig nu för tiden. Satte potatis idag och satt på huk och stod nästan på knä när jag tryckte ner potatisarna och höll nästan inte på att ta mig upp efter att det var klart, fogarna hänger liksom inte med om jag säger så, men det var värt den mödan, tänk er egen färsk potatis, mums.

Nu har jag bytt gästbok för den förra verkade vara lite krånglig. Hoppas på många gäster, det är ju så roligt att få meddelanden tycker jag.

Nu har jag gått 21+5 och det är måndag igen och helgen har varit fantastisk med sol och värme och ledighet. Har fortfarande jätte besvärligt med ryggvärken på nätterna och vet inte vad jag ska ta mig till, snyft. Det är så trist för jag mår ju så himla bra annars, jag är jätte ledsen faktiskt. För att bli lite gladare så tror jag att jag ska åka ner på stan och framkalla lite kort på sådär en timme för i kameran har jag kort på magen från förra veckan, vi har inte tillgång till digitalkameran så ofta så det blir gamla hederliga pappersbilder istället. Jag tycker om att fota så det gör inget.

Idag (16/5) så var jag på den första föräldragruppsträffen, Magnus kunde inte följa så jag gick själv. Vi fick se en pappa film bl.a. Det trista var att det var flest blivande föräldrar som skulle få i juli, snacka om trist när dom får och vi får vänta till september, det är ju en hel evighet. Ser fram emot nästa, då ska vi se en förlossnings film. Ska bli kul att se Magnus reaktion på den.
Tillbaka | Nästa