V. 23 (17/5 - 23/5)

Har gått in i en ny vecka, jag tycker att jag gör det hela så det kommer väl smälla till bara så är dagen "D" här snabbare än anat. Längtar så!!! Kommer att bli ett rejält psykfall snart om jag ska ha såhär ont i ryggen när jag sover, det blir liksom värre och värre. Inte roligt alls, men hallå vad jag ältar i den där ryggen, ska försöka att skriva om något roligare.

Det är ett väldigt liv inne i bebisens "etta med kokvrå", det sparkar mest hela tiden tycker jag, det är bara korta stunder som den vilar känns det som. På nätterna när jag jobbar sparkar det nog som mest tror jag, tänk om den lille får den dygns-rytmen när den "kommer ut", det blir inte roligt. Jag har tyckt att magen står stilla i sin växt en lång tid men igår sa Magnus att de senaste två veckorna så har den växt massor och lika sa en kompis också, så den har väl växt då, knepigt att man inte märker det själv.


Idag är jag ledig, underbart efter att ha jobbat ett helvetes pass, sex nätter av sju, det är inte roligt det. Känner mig som bakfull nästan nu när jag sovit halva förmiddagen.

Fick ett samtal idag från barnmorskemottagningen att vår barnmorska brutit armen så vi har fått en ny tid till en annan barnmorska den 29/5. Jag vet ju vem hon är och hon verkar gullig men det känns i allafall inte så roligt. men det blir nog bra skulle jag tro. Nej nu ska jag gå ut i solen och njuta av min ledighet.
Tillbaka | Nästa