V. 21 3/5 - 9/5

Nu kan man börja nedräkningen, har gått halva tiden, alltså 20 fulla veckor + 3 dagar. Jag kan inte fatta att det gått så fort, nyss var jag ju ledsen för att jag flyttades nästan fyra veckor och det är ju sju veckor sedan och jag tycker det känns som igår.

Har suttit här ikväll och gråtit för jag läste en graviditets-dagbok som det var länge sedan jag var in på. Förstod att det snart skulle vara dags för dom att få den lilla bebisen men deras lille Loke levde bara i tre dagar och det gjorde riktigt ont i mitt hjärta. Jag tänker på dom som mist sin underbara lilla ängel hela tiden nu. Man kan inte ta vissa saker för givet det ska man komma ihåg.

Igår, 20+5 så var jag ute i trädgården och fejade en hel del, grävde upp ett land och grävde upp en hallonbuske, delade den och satte ner i landet, en hel del jobb faktiskt. Fick stört ont i magen när jag grävde ner de sista hallonen, kunde inte resa mig och sedan tyckte jag att jag inte kände något liv från bebisen på hela kvällen. Låg och försökte känna efter när jag gick och lade mig, Magnus var som vanligt inte ett dugg orolig, han menade att

bebisen måste ju sova någon gång också, men det
lugnade inte mig. Vaknade dock vid 02-tiden och då var det livat vill jag lova, det sparkade och sparkade, skönt, kunde därmed sova lugnt hela natten.

Idag har jag gått 20+5. Det har hänt något skoj idag, ett kompispar till oss fick en pojke imorse, så nu ska vi strax åka och lukta lite på den, mysigt.

Tillbaka | Nästa