V. 39 (6/9-12/9)

Mår bara fint första dagen på vecka 39. Verkar som om att mer av slemproppen "gick" igår, jag trodde att den gått helt redan men det hade den tydligen inte gjort så nu är vi en till bit på väg känns det som. I förrgår gjorde jag en gipsavgjutning av magen för att sedan kunna minnas hur den såg ut, den blev ganska bra faktisk, jag har fotat den och satt in den bland mina "riktiga" magar.

38+3 (söndag) Inatt har jag haft rejäla förvärkar, dock inte ofta men ändå. Vaknade till och med av en i morse som gjorde att jag var tvungen att kliva upp för det gjorde för ont när jag låg. Skulle så gärna vilja att det satte igång på allvar så man slipper fundera ifall det är på gång eller inte hela tiden.


Det är tisdag och jag tog en långpromenad igår kväll för att eventuellt få igång det hela, men det är väl helt enkelt inte dags än. Det är ryggsmärtorna nu som gör att jag gärna skulle vilja att den lille kom ut nu men det tycks vänta, fast det är ju nio dagar kvar såklart men ändå. Jag har så in i h*****es ont i ryggen när jag ska gå och lägga mig så igår grät jag när jag försökte att hitta ett sovläge.

Tycker ändå att det är mysigt med magen och så, kommer att sakna den, det vet jag men RYGGEN!!!!! Det var skit jobbigt att gå den där långpromenaden, hade rejäla förvärkar ca. var 20:e minut så jag vet inte om jag tänker göra om det idag, ska på kalas också så det blir nog lugnt. Min älskade gudson Wilmer fyller två år idag.

Idag är det sista dagen på den sista veckan (förhoppnings vis den sista veckan). Det kommer över mig att när som helst så kan det ju dra igång och det innebär att nu är det bara Magnus och jag och om ett dygn eller så kanske vi är tre, att vi ska få ett litet barn känns ofattbart. När jag träffar folk som jag känner och dom frågar när det är dags och jag säger (som igår) åtta dagar och dom säger att då kan det bli när som helst så fattar jag inte, vadå, ska jag äntligen få vara med om detta fantastiska som jag aldrig trodde skulle hända. Ja man blir såååååå lycklig av bara tanken.

Har faktiskt kunnat sova bra i några nätter nu, inte alls på värsta viset med ryggvärken och det är ju skönt kan jag meddela. Sitter såklart men det går bra nu för jag är ju van.

Tillbaka | Nästa