En helt vanlig dag i Isaacs liv

10/1-03

Kl. 08.00 ~ Vaknar med lite pust och stånk, äter litegrann och somnar så sött
om i mammas säng.

Kl. 09.29 ~ Vaknar igen av att han hostar alldeles förskräckligt, han har varit förkyld i över två veckor. Inatt fick han även Bricanyl mot hostan men nu avvaktar jag en stund med det tror jag. Trots detta så är han så glad och charmig som han brukar vara på mornarna när han vaknar. Han ler så sött åt mamma när hon säger godmorgon. Ligger i kvar i sängen en stund och pussas med mamsen. Ute är det -17 grader så det blir ingenpromenad i dag.

Att som mamma få börja sin morgon med att se på detta leende är underbart

Kl. 09.55 ~ Uppe, påklädd och redo för en ny dag

Snygga killen i jeans som han fått från England av kompisar vi har där

En glad kille

Kl. 10.35 ~ Blev hungrig igen, äter och somnar i mammas famn och mamma provar lägga honom i hans korg för att kunna dammsuga och det lyckades faktiskt.

Här har John Blund varit och hälsat på

Kl. 11.25 ~ Han vaknar, helt otroligt utan att skrika. Ligger i korgen och kikar och "småpratar".

Kl. 11.40 ~ Nu börjar han bli rastlös i korgen och tycker inte alls att det är så roligt och mysigt att ligga där alldeles själv, småskäller på mamma för att han vill upp.

Kl. 12.00 ~ Sitter i babysittern och kikar på tv:n när mamma äter lunch och duschar.
Det har hänt en liten olycka och mamma får skölja upp kläderna lite grann och då får lillkillen vara halvnaken en stund tills kläderna torkar.

Det är spännande på tv:n ser det ut som

Kl. 13.00 ~ Åker till kompisen Oskar som fyllde ett år igår.

Här är Oskar lite halvsur och Isaac bara ligger och kikar, funderar nog på vad Oskar gör

Oskar somnade i mamma Camillas famn

Kl. 14.30 ~ Efter att ha myst lite och käkat pyttelite för ett tag sedan och varit småsur en stund så äts det rejält och så somnar han i mammas famn och sover i ca. en halvtimme.

Kl. 15.30 ~ Då åker vi till farmor och kramas, farbror Tomas är också hemma så det pratades lite med honom också. Farfar Åke hann komma hem från jobbet han med medans vi var där så då busade dom lite också.


Farbror Tomas leker med Isaac och farmor ser beundrande på

Kl. 16.30 ~ Hämtar mormor och lämnar tillbaka hennes bil som vi lånat under dagen. Somnar som vanligt i bilen och sover i ungefär 15 minuter, alltid något.

En trött kille

Kl. 17.00 ~ Äter och somnar och sover i en halvtimme

Kl. 17.30 ~ Papsen kommer hem från jobbet och då myser dom en stund

Sitter och myser i papsens knä

Kl. 18.00 ~ Mamma och pappa börjar laga mat medans Isaac sitter i babysittern på köksbordet och charmar, det är svårt att koncentrera sig på matlagningen. Han har upptäckt sin tunga idag och den har han grejsat med hela dan, den har mest varit utanför munnen än vad den varit innuti, han ser så rolig ut, dreglar och lipar hela tiden.

Isaac spanar in sin lilla tunga i spegeln och undrar vad det är för en konstig sak

Kl. !9.00 ~ Äter och sitter en stund i babysittern och leker med babygymet framför sig och han sliter och drar, har upptäckt att det går att dra loss grejerna.

Kl. 19.30 ~ Nu har han inte lust att sitta lugnt och stilla i pappas knä, det är inte mycket som duger, skriker och stojar, vill bli buren och att mamma går omkring hela tiden.

Kl. 20.20 ~ Isaac får lite massage som han alltid får på kvällarna, jag har hört att det ska vara bra för att få in en dygnsrytm så det har vi fortsatt med sedan han föddes. Vi gör "kväller", tar på pyjamas så att han är redo att "nattas" när det är dags.

En liten nakenfis

Såhär glad och charmig är man när man fått pyjamas på och är redo för sängen

Kl. 21.10 ~ Är hungrig och äter, somnar efter en stund vid bröstet och ligger i mammas famn och sover medans hon och två väninnor tittar på en videofilm.

Kl. 22.15 ~ Vaknar igen oc hskriker, vi går omkring lite och mamma vyssar. Han hostar en hel del så han får Bricanyl och så droppar vi koksalt i näsan så den blir fri. Somnar om efter en stund.

Kl. 22.35 ~ Mamma bär upp världens finaste och underbaraste lilla kille och lägger honom i sängen. Nu är den helt vanliga dagen i Isaacs liv över.

God Natt!

<<Föregående