Klicka på bilden för en större verision

Det är jag som är Isaac

Jag föddes den 23 september på förlossningen i Gävle kl. 04.11 på morgonen. Vädret denna morgon var klart men kyligt. Jag var mycket efterlängtad av min mamma, ja av min pappa också såklart så lyckan denna tidiga morgon var fullkomlig när vi blev en liten familj.

Nu är jag 2 år och 8 månader och full av bus.
Jag har börjat att fråga; -Varför då? när mamma och pappa säger åt mig att jag ska göra saker. Pratar som värsta pratkvarnen, munnen går i ett. Gillar BILAR av alla slag och att cykla. Jag har fått en liten cykel med stödhjul som jag cyklar på som bara den. Det sitter ett handtag bakpå som mamma och pappa kan hålla i och skjuta på om jag blir trött i mina ben.
Jag är väldigt kramig och pussig av mig och säger gärna att jag älskar dom som jag verkligen tycker om.

Något väldigt roligt ska hända i sommar (juli). Jag ska bli storebror. När mamma och pappa frågar vad bebisen ska heta så säger jag; - Alican och det uttalar jag Anchan. Jag har en dagiskompis som heter så och han är från utlandet. Jag tror inte att mamma och pappa tycker samma som jag, dom vill att den ska heta något mer vanligt. Vi får väl se hur det blir med det när jag lägger in min charm ;-)