V. 37 (23/8-29/8)

Idag, 25/8 så är det 25 dagar kvar tills vi får träffa vårat underverk, om vi har tur, kan ju gå över tiden också. Jag kan inte fatta vart tiden tagit vägen, jag som blev så förtvivlad när jag blev sjukskriven efter midsommar och tänkte att jag aldrig skulle få dagarna att gå och så har dom helt plötsligt gått och det är snart klart, känns under-bart kan jag lova. Värmen håller i sig konstigt nog såhär i slutet av augusti, känns som att vi bara är inne i juli. Igår var vi på 30-årsfest som var jätte trevlig, fast man är ju inte riktigt partysugen, sitter och vrider sig på en stol, står, går och försöker med det mesta för att kunna umgås. Så med en mycket trött rygg och mage stöp jag i säng vid 01-tiden. Idag ska jag försöka få något gjort, har sagt det i veckor känns det som men det är värmen som gör att det inte blir något av. Jag MÅSTE dammsuga t.e.x för det ser ut som om vi har anlagt gräsmatta ungefär. Får se ifall det blir någonting av idag.
Sover sittande hela nätterna nu p.g.a halsbrännan mest men även för ryggen, det är lite jobbigt men det går och det hade säkert kunnat vara värre.

Det är tisdag idag och jag är såååå lycklig att vår hemsida

nu fungerar. Jag får som abstinens av att inte kunna uppdatera och sånt på den.
Igår hade jag sådan otrolig mensvärk i både ryggslutet och framtill mot äggstockarna (värmekudden fungerar skit bra) så jag börjar bli lite nervös för att det ska sätta fart snart, man har ju ingen aning om hur det ska kännas och alla säger att det kommer att kännas så annorlunda att man kommer att förstå, så varje liten annorlunda känsla nu så håller jag nästan andan. Fast det är ju det man längtar till ändå.

Ja då har man gått 37 veckor exakt då idag och precis hemkommen från barnmorskan. Allt bra, hade dock för lågt blodvärde trots att jag äter Niferex och har gjort det sedan tidigt i graviditeten. Ska nu ta två tabletter om dagen istället för en som jag tagit tidigare. Det är kanske p.g.a det låga blodvärdet som jag har haft ont i huvudet lite till och från en tid. Känns konstigt att det snart är över, kände mig lite små fnittrig när jag var hos barnmorskan, det liksom pirrade sådär förväntansfullt i magen, hade ett stort leende på läpparna hela tiden, det känns så underbart att vi snart ska ha en liten bebis hos oss. Gud vad jag längtar nu.
Tillbaka | Nästa