V. 35 (9/8-15/8)

9/8, var som sagt var till IKEA igår, där köpte vi ett skötbord att hänga på väggen för vi har så trångt på vår toalett. Vi köpte även ett jätte smalt skåp så vi kan ha allt som behövs till den lille där. Magnus var tvungen att sätta upp skötbordet för att vi skulle kunna se så skåpet fick plats, och snacka om precis, jag tror inte det skiljer mer än två centimeter heller så nu har vi skötbordet uppe, känns jätte konstigt att vi ska få användning av det snart. Vädret är stekhett idag också, vet inte hur jag ska kunna förmå mig att gå ut i värmen och svettas bort.

10/8 Igår var vi på bröllopsfest och hade väldigt trevligt, fast jag blir ju liksom trött av att bara sitta, ryggen strejkar och sammandragningarna tätnar så jag hade gärna åkt hem lite tidigare men höll ut, tro det eller ej till 01.30 och då var jag
bara tvungen att få åka hem. Natten blev inte rolig, kunde inte hitta något läge att ligga i så det slutade med att jag började natten med att sitta och sova vilket även det var svårt att hitta läge till. Det känns nu att man är höggravid kan jag tala om. Det är 39 dagar kvar nu och det känns helt ofattbart, snart kommer folk att säga att nu kan det bli när som helst och börja att ringa

och fråga ifall det är något på gång. Appropå det så var det ett par dagar sedan jag pratade med mamma och idag hade hon ringt tre gånger hem till oss och till min mobil, som jag hade lämnat hemma och flera gånger på Magnus telefon så jag sa till Magnus att nu är hon orolig att det är dags och mycket riktigt så hade hon funderat på det. Det blir väl lätt så med tanke på att dom var rädda att jag skulle få för tidigt ett tag. Mår bra i allafall trots värmen som är ute, har varit och doppat oss i älven idag så det har varit uthärdligt ändå. Innan vi gjorde det så sa jag att vi måste åka någonstans, vart som helst där det finns aircondition och jag ska överleva, vattnet dög.

Idag är det 35+0 veckor som gått och allt känns underbart, det är iordning gjort redan här hemma för bebisens ankomst så nu börjar den riktiga längtan kan jag meddela. Vädret är kanon hett och stekande solsken och jag kan inte fatta att man lyckades bli höggravid just denna sommar, dom säger att det har inte varit så här varmt på HUNDRA ÅR. Den lille lever om därinne och magen ser mystisk ut för det mesta, den petar ur som en strut och så petar det ut rejält på höger sida, det är fötterna som ligger där och tar i revbenen lite då och då. Kan inte fatta att vår lilla bebis finns där, en människa.
Tillbaka | Nästa