V. 34 (2/8-8/8)

Ännu en ny vecka och magen växer kan jag tala om, känner mig faktiskt ganska orörlig ibland. Fått lite mer kläder till bebisen av min kära mams. Har faktiskt ganska mycket kläder nu till den lille nu, Magnus tycker det känns lite nervöst för tänk om det skulle hända något nu och så har vi alla dessa underbara kläder till vårat barn hos oss, men jag känner att jag skulle bli lika ledsen om vi inte hade köpt något alls i såfall. Nej nu ska vi inte tänka i sådana banor.
Värmen gör mig vansinnig, idag var jag till svägerskan för hon fyllde år och för att över huvudtaget stå ut så var jag tvungen att ha en frotte tvättlapp i handen hela tiden så jag kunde torka av all svett som rann i ansikte och på hals och nacke. Det känns så tråkigt att klaga på värmen för egentligen gillar jag sommaren men att gå höggravid var ingen hit. Om det blir ett till barn får vi försöka tajma in så det blir på vintern, fast då ska man alltid bylsa på sig en massa stora kläder i stället, nej det är kanske enklare på sommaren ändå, man är väl aldrig nöjd.

5/8, jag har äntligen hittat en till sovställning som gör att

jag kan sova i fler timmar i sträck och det är, håll i er nu för detta är krångligt, när jag ligger på sida så har jag en kudde under sidan på magen, en kudde mellan knäna som jag ligger med så högt som det går med en stor mage i vägen och så har jag en kudde som jag liksom mylsar in mot ryggen så jag får ett stöd, hur skönt som helst, sover som en princessa, i någon timme i allafall tills jag måste byta ställning och det resulterar i att hela sängen bombarderas av alla kuddar och det blir en enda röra. Det är dock värt det för dessa timmar som jag sover skönt. Idag har det varit växlande väder, mulet och solsken så det har gått att andats emellanåt och det gillar jag. Har varit till en vännina idag som hade packat ner massor av fina kläder efter sin yngsta son som jag ska få låna, kanon bra. Vi har även hämtat en byrå hos svärmor som vi ska ha bebisens kläder m.m i och en korg på hjul som vi ska ha på nedervåningen, ska köpa tyg till den i morgon.

8/8, idag har det varit kanonvarmt, pust. Åkte till IKEA på eftermiddagen och ack vad trött i rygg, fötter och mage. Hade MASSOR med riktigt rejäla sammandragningar, magen gillar inte att man flänger på sådär. Bebisen sträcker ut benen så fötterna står rakt ut på höger sida mest hela tiden nu och det är riktigt obekvämt faktiskt.
Tillbaka | Nästa