V. 29 (28/6-4/7)

I torsdags 27/6 så hade jag en liten blödning, inte roligt alls. Ringde upp till barnmorskemottagningen och frågade om det var något att oroa sig för, fick en akut tid till en gyn läkare. Han kunde konstatera att det var slemhinnan som blödde och blodstillade med ett läkemedel som han "duttade" på med en lång tops. Livmodertappen var oförändrad så det kändes jätte skönt.

Magnus är så orolig för mig och den lilla och är som en hök över mig när jag gör saker, jag får knappt böja mig ner för att ta upp något jag tappat på golvet, han är för gullig. Kan dock bli jobbigt om det ska vara så i nästan tre månader. Har fortfarande omkring tio, femton stycken sammandragningar per dag trots att jag bara vilar mig så jag hoppas att de ger sig snart när kroppen fattat att jag bara tar det lugnt. Mår bra annars tycker jag, magen har dragit iväg på ett par dagar tycker jag och det är ju underbart.

V 28+5, har haft två jobbiga dagar med massor av sammandragningar och värk i magen. Magen har känts

som ett blåmärke. Men idag är det bättre, har "endast" haft tolv sammandragningar hittills och klockan är nu 21.44. Dock är det för många för att det ska vara helt bra. Har blivit kanon förkyld igen och det är ju trist. Fick reda på att jag blivit beviljad havandeskapspenning fr.o.m den 21 juli så nu känns det skönt att det är bestämt, har inte fått arbeta heller men det känns skönare att få havandeskapspenning än att vara tvungen att bli sjukskriven så lång tid.
Tillbaka | Nästa