V. 27 (14/6-20/6)

Haft fruktansvärt besvärligt inatt på jobbet med samman-dragningar, det känns inte så lugnt nu längre. Jag vet inte hur det ska gå att jobba så mycket längre om det ska vara så här. Jag måste prata med barnmorskan igen tror jag. Inatt var det riktigt tungt, en väldigt stor tant som skulle flyttas från ambulansbår till vår brits och jag lyfte den tyngsta delen och aj, aj, aj vad det stramade i magen och sedan hade vi ett helbensgips som skulle läggas och det är fruktansvärt tungt fast man är tre som lyfter, man står så lång stund och ont hade den stackarn som vi gipsade och jag stod där och höll god min. Min rygg höll på att gå av och sedan startade sammandragningarna. Dom gör inte ont men dom är fruktansvärt obehagliga, det drar neråt och så drar livmodern ihop sig till en stenhårt boll som jag är tvungen att massera för att det ska kännas bättre. JAG VILL INTE HA DET SÅ HÄR !!!!!!

16/6 och helgen är över, klockan är nu 23.30 och vi har haft folk hos oss sedan igår kl 09.00 i stort sett, vi har så underbara vänner som varit här och hjälpt oss att byta tak, från trasigt rött tegel till svart betongtegel + att vi håller på att få hjälp att bygga en farstukvist som blir
jätte fin. Dom har gjort ett kanon jobb. Jag däremot har inte kunnat hjälpa till med det tunga jobbet så jag har agerat mat och kaffe tant och det var ett arbetssamt uppdrag faktiskt, är ju inte van att laga mat åt tio hungriga karlar. På lördagen stod jag HELA dagen och lagade mat och snacka om ont i ryggen och fötterna och så hade jag såklart sammandragningar som även fortsatt ikväll med ganska intensiva perioder. Har även blivit förkyld så det heter duga, är ganska vissen så jag har ringt och sjukanmält mig. Ska bara vila mig i morgon, får se ifall sammandragningarna ger sig, hoppas på det.

26+5 och jag har knäppt ett nytt magkort (framför spegeln, blev inte bra men alltid något).


Tillbaka | Nästa