V. 25 (31/5 - 6/6)

Det har varit lite krångligt för oss att få en ny tid till barnmorskan nu när våran har brutit sin arm så nu så var det bra länge sedan jag var där så dom tyckte att jag kunde kolla blodtrycket och blodvärdet på mitt jobb så det gjorde jag inatt och det var bra som tur är.

Mår utmärkt, låg i solen igår och solade magen, har tidigare legat med en handduk på magen för jag läste någon stans att bebisen vänder ryggen till när det blir för ljust så jag tänkte det var bäst att göra så, men så sa min kära mamma att hon läst någonstans att det var bra med solljus så då solande jag den och aj aj aj vad jag brände den och området kring naveln (där har ju huden stramats ut så hud som aldrig fått sol på sig fick en chock). Känner mig genast fräschare när jag blivit lite solbränd. Det passar bra med en fin solbränna nu för imorgon ska vi på 30-årsfest och jag ska ha linne på mig.

Idag 4/6 har det varit ännu en kanonvarm dag, höll på att få värmeslag när jag var ute och klippte gräset, lade mig inne och knäppte på bordsfläkten och läste trots det fina
vädret till slut, annars hade jag gått åt. Var ner till älven och badade, underbart skönt, premiär doppet för i år. Det kändes konstigt att simma med den hängande magen, inte alls bekvämt. Har satt in nytt magfoto idag, det är min snälla vännina Anna som har digital kamera som jag sätter i arbete nu när Magnus inte har tillgång till sitt jobbs kamera så ofta. Det ser ut som om att magen blivit mindre, men det har den inte i verkligheten, det är nog mycket skuggor på kortet från v. 21 skulle jag tro. Mår förresten fin fint.
Tillbaka | Nästa