V. 24 (24/5 - 30/5)

Ännu en ny vecka och det känns underbart. Har precis kommit från jobbet, har jobbat natt och kunde inte låta bli att skriva lite innan jag går och lägger mig. Igår när jag sov på dagen så sov jag i fyra timmar i sträck utan att få ont i ryggen, måste vara rekord, det kändes otroligt skönt. Har lånat mammas Tempur madrass för att se ifall den hjälper och gör den det så får jag punga ut ca. 2000:- för dom är svindyra att köpa, ska prova mamsen några dagar till för att se så den verkligen hjälper. Nej nu ska jag gå och lägga mig, God Natt (Dag).

Idag är det söndag och jag ser fram emot en underbar ledighet fram till torsdag natt. Det är varmt och skönt ute men jag bara orkar inte vara ute i värmen, hur ska det bli när det är högsommar, nej tacka vet jag att sitta framför skärmen och läsa andras grav. dagböcker. Jag ska engagera mig i en sak utomhus snart, jag ska plocka brännässlor som jag ska använda för att göra nässelvatten till mina gurk och tomatplantor så jag ska få lite frisk luft ändå.

Den lilla i magen har en lugn period nu tycker jag och har

varit så i några dagar men det rör sig så jag är lugn men att det är betydligt mindre än vad det varit, man ser väl nu utifrån när det sparkar, det känns fantastiskt.

Det är morsdag idag och jag njuter lite av den fast att det inte riktigt är så men att det ändå är det, jag kan inte fatta att nästa år ska JAG få fira min första morsdag, jippie!!!! Jag ska ju bli mor, mamma, ja det är helt enkelt inte klokt, jag kan inte fatta att det är sant.

28/5 har det blivit och idag var vi på den andra föräldra-gruppsträffen och vi går med ett par som väntar tvillingar i slutet av juli och oj, oj, oj vilken underbar mage hon har, den står liksom rakt ut och ser nästan overklig ut, kunde inte sluta titta på den. Idag har jag gjort iordning ett släktträd som jag lagt ut på vår hemsida, jag vet inte men jag bara älskar att scanna in kort, vet inte hur det kan komma sig, var bara tvungen att hitta på något nytt att göra till hemsidan för att få scanna så då blev det ett litet släktträd, det är inte helt färdigt men jag har lagt ut det som jag hunnit i allafall.

29/5 och jag är helt slut, har gått i Uppsala hela dagen, ont i kroppen och fötterna och vill bara lägga mig i soffan.
Tillbaka | Nästa