V. 19 19/4 - 25/4

Nu börjar det närma sig halvtid och det känns underbart tycker jag, då känns det som att man i allfall är en bit på väg.

Har börjat fått en rejäl halsbränna nu, får halvsitta och sova vissa nätter och det är inte roligt, jag känner mig lite gnällig för tillfället måste jag tillägga.

Idag har vi haft en underbar vårdag här hemma, vi har krattat gården och tagit bort halvdöa buskar framför altanen med motorsåg. Och så har vi dragit riset som blev över från nedsågningen på baksidan av huset vilket var asjobbigt och ja nu ikväll är jag helt slut, magen stramar, ryggen värker och huvudet vill gå och sova men ack vilken underbar dag i solen.

Till veckan så ska vi ÄNTLIGEN till våran barnmorska och det ska bli skönt, att få ställa alla dumma frågor man har så man slipper gå och fundera på dom hela tiden.

Jag är även för tillfället som besatt i att läsa allas
graviditetsdagböcker, är in i stort sett varje dag och läser i någras åt gången och jag bara älskar det. Tack alla som skriver, det förgyller liksom vardagen tycker jag.

Även söndagen var solig här i Hälsingland idag och jag har skurat altanen och börjat att göra fint i trädgårdslandet, även börjat göra plats för ett litet växthus, livet är underbart. Det är bara det att det är lite jobbigt att vara gravid just denna tid på året för det är ju lite tungt att gräva i landet och att sitta hukad och sådant och i huvudet känner man sig ju som vanligt men kroppen hänger liksom inte med. Fast det är ju alldeles........ underbart i allafall.


Tillbaka | Nästa