V.18 12/4 - 18/4

Tog blodvärdet inatt när jag jobbade, det var bara 100 så nu måste jag väl ta och äta lite järntabletter eller dricka Blutsaft kan jag tro. Har så mycket frågor som jag skulle vilja ställa till vår barnmorska om bl.a blodvärdet men vi har ju inte fått någon ny tid till henne sedan dom sköt upp Bf datumet, vi har ju bara träffat henne en gång och det var vid inskrivningen så nu känns det som om jag har ett stort behov att träffa henne.

Om fyra dagar ska vi på det nya UL:et och det ska bli spännande, längtar.

Nu har vi varit på det andra UL:et som var ännu häftigare än första, man såg så mycket nu, bl.a navelsträngen, urinblåsan (som såg full ut), lillhjärnan, att den låg och rörde på fingrarna och så såg vi såg att bebisen låg och drack fostervatten, den öppnade och stängde munnen, hur häftigt som helst. Talade om mitt låga blodvärde och då rekomenderade barnmorskan att jag skulle börja äta en järntablett som heter Niferex (skit dyr, 118:- för 50 stycken) fast det är ju min kropp värd nu tycker jag.
Bilderna blev väl inte de bästa men man tager vad man får, under UL:et så låg bebisen med benen rakt ner och sparkade men på bilderna ligger den med benen ihop dragna och ser endast ut som små klumpar och så såg vi en jätte bra bild när den vände ryggen till och man såg ryggraden tydligt, den hade varit skoj att ha men då "knäppte" dom inte. Fick ett nytt Bf datum, en dag tidigare, så den 19 sepember, exakt samma datum som ett kompispar till oss, vad kan oddset vara att det kan bli så?!?
Tillbaka | Nästa