V.17

Nu har magen blivit större, men jag inte känt av bebisen något, undrar ifall det verkligen finns något där inne. Jag längtar till UL:et. Ett problem är att jag ska arbeta natt hela helgen så på måndag när vi ska på UL så ska jag "vaka" ut efter dessa tre nätter och vi ska vara hos barnmorskan kl 11.00 på förmiddagen, vilket gör att jag endast kommer att kunna sova ett par timmar, jag kommer att vara ett vrak.

Såg ett program på tv:n igår om en tjej som hade en sjukdom som heter Progeria och som gör att kroppen föråldras 8-9 år/år. Hon var 10 år när det började spelas in och hon hade en kropp som var som en 90-årings, så nu funderar jag på vilket oddset kan vara att våran lilla bebis skulle kunna få just denna sjukdom. Det är hopplöst, jag tänker så ofta om saker nu.


Nu är det en ny dag och jag tycker att "valk" kanten mellan den övre och den undre liksom har slätats ut, det blir inte så som det brukar bli när jag sätter mig, att de
två valkarna liksom nuddar vid varandra när jag sätter mig, det känns lite häftigt eftersom det var lääääänge sedan dom inte möttes.
Tillbaka | Nästa