V.16 igen 29/3 - 4/4

Allt känns bra för tillfället. Magen växer dock inget men det gör väl kanske inget eftersom den redan står ut, har heller inte gått upp i vikt och det känns lite oroväckande tycker jag, ska passa på att fråga om det när jag ska på det nya UL:et om fjorton dagar.

Tänker jag efter så har jag faktiskt halsbränna som kommer och går, mest när jag jobbar natt och när jag ligger på rygg och ska sova, inte kul alls och värre lär det väl bli kan jag tro när barnet växer och tar plats.

Längtar så till slutet av sommaren men det är lite väl tidigt att längta efter det den andra april. Våra kompisar som fick en pojke för sex veckor sedan var här igår och jag bara dog av längtan efter att få hålla i våran bebis och lukta på den, dom luktar ju så underbart.

Hade magsjuka i förrgår, spydde som en gris på jobbet och var tvungen att åka hem 19.30, inte roligt alls och det blev inte roligare hemma heller, spydde flera gånger och när det äntligen gett sig så hade jag värsta magplågorna

hela natten som höll mig vaken, trodde inte jag skulle klara av att jobba natten efter men det gick bra, så nu
mår jag bra igen, skönt.

Idag tycker jag att jag har känt något annorlunda i magen, det liksom bubblar till på ett knepigt vis, det kommer inte från magsäcken eller tarmarna känns det som, tänk om det är bebisen som jag äntligen får känna, underbart.

Tillbaka | Nästa