V.16

Inget alls har hänt denna vecka tycker jag. På jobbet säger dom att det säkert blir jobbigt i sommar att arbeta för mig för dom tycker att min mage börjat att puta ut så nu är jag riktigt orolig och min chef hon är inte heller säker på att jag kommer att kunna arbeta hela sommaren som det är tänkt, vi får väl se om ett par månader vart det burit iväg.

Magen har växt det kan jag verkligen påstå, har ett par byxor som jag kan ha men jag har sådan tur att en vännina nyss har fått en liten son så jag ska få låna lite byxor av henne.

Var till fjällen i helgen och hade det mysigt, fick ha gylfen öppen på täckbyxorna och så var dom mycket trång över låren men det stog jag ut med, skidjackan var bara att glömma.

Nu har jag fått hem min vänninas mammabyxor och snacka om att jag blev överlycklig när jag kunde ha hennes mammajeans, så nu idag har jag haft dom på mig och känner mig såååå fin med magen i vädret.
Ska på UL om åtta dagar och som jag har längtat men nu känner jag mig orolig, tänk om dom inte kommer att se någon bebis där och säga att jag inte är gravid, pinsamt. Har tänkt på detta lite då och då och fått intala mig själv om att ifall jag inte skulle vara gravid så skulle väl åtminstone mensen ha kommit som ett brev på posten men jag kan ändå inte sluta tänka så. Har tänkt ta ett grav test på jobbet och kollat men tänkt stunden efteråt att HALLÅ PUCKO, du är ju gravid, fatta. Så nu ska jag inte tänka så mer.
Tillbaka | Nästa