V. 15 igen 22/3 - 28/3

Nu har jag accepterat att Bf blev nästan fyra veckor senare än vad vi trott. Magen står stilla tycker jag och jag går inte upp ett kg men magen putar ut i arbetskläderna och det känns lite mysigt tycker jag, man ser att jag är gravid om jag säger så.

I morgon ska jag titta på en barnvagn, det är en vännina till mig som har en vännina som vill sälja sin så jag ska titta i allafall, det är lite tidigt att köpa men vi kom fram till att skulle det hända något nu så ska vi ju i allafall försöka skaffa barn igen och då har vi ju en vagn i såfall.

Vagnen var underbar så jag slog till, lite solblekt men det blir dom ju på en gång. Det är en Emmaljunga en sådan där kombinationsvagn med separat ligg och sitt del, vi fick med en jätte fräsch åkpåse och en skötväska också och så fick vi betala 1800:-, jag är så nöjd så. Nu står den i vårt extra rum och jag går in dit hela tiden och tittar på den och känner på den, jag vet inte hur jag ska kunna förmå mig att ställa ner den i källaren.

Ska på nytt UL den 15 april, det ska bli spännande och
jätte roligt. Jag har ett enda problem förutom dom äckliga finnarna jag har i ansiktet och det är att jag har en sådan klåda på brösten, har kliat mig så jag har småsår på hela brösten, ser jätte fräsch ut, nej det är inge kul alls.
Tillbaka | Nästa