V.15

Mår konstigt. Var ledig igår och kände att jag var tvungen att komma ut och få frisk luft. Klädde mig varmt och började gå, kände ganska direkt att jag inte mådde bra alls, konstigt på något sätt, orkade inte gå fort alls, tyckte liksom att det var jobbigt att gå och andas samtidigt, det låter konstigt men jag kan inte förklara. När jag kom hem igen var jag tvungen att gå och lägga mig, lade mig i sängen och somnade och sov ett par timmar. Är fortfarande trött och vill liksom inte göra något. Klev upp tidigt för att åka på bokrean och sedan tänkte jag engagera mig lite och baka bullar på förmiddagen men när jag kom hem från bokrean så ville jag bara lägga mig i soffan framför tv:n. Tvingade mig dock på eftermiddagen så jag har faktiskt bakat mig 36 bullar, imponerande.

Jag undrar när man ska börja att bli sådär pigg som det står i böckerna att man blir när man är gravid. Jag har även fått jätte besvärligt med akne i ansiktet och i nacken, hormonerna bara spritter upp och då i ansiktet såklart, inte kul alls.
Idag har jag suttit och "surfat" på internet och tittat på magbilder och jag blir så avundsjuk, såg en som var i vecka 15 och som hade en fin "barnmage", en sådan vill jag ha också men sedan såg jag VÄLDIGT stora magar också som säkert inte alls är så roliga att gå runt och bära på, säkert dötunga. Jag blir åter igen orolig för att tänkt om jag får sådan stor mage som vissa hade då vet inte jag om jag kan arbeta på mitt jobb ända tills slutet.

Jag har blivit tvungen att beställa mammabyxor på jobbet för det kommer nog bli riktigt trångt snart i mina arbetsbyxor.
Tillbaka | Nästa