V.10

Magnus vill att vi ska vänta med att tala om vår nyhet för våra föräldrar för att det är tidigt, det kan hända så mycket. Men det är ju så jobbigt att inte kunna berätta, det bubblar ju i en så man kan bli tokig, jag vet ju att min mamma skulle bli så glad om hon fick veta och att hålla detta hemligt är en mardröm. Har ändå kommit överens om att jag kunde berätta för mina allra närmaste vänninor för att ha någon att prata med.

Jobbar för mycket känner jag, mer än heltid är inte att rekomendera. Är som jag sagt tidigare dödstrött.

Magnus fyllde trettio i slutet av veckan och på festen när alla vänner var samlade så var han tvungen att berätta nyheten då det var flera som misstänkte något, det var kanske misstänksamt när det var jag som var bartender tillsammans med min höggravida vännina. Det blev lyckat att berätta då. Det passade även bra att berätta för våra föräldrar dagen efter då det var fest igen med Magnus familj och min familj. Alla blev jätte glada och mamma trodde inte att det var sant, som hon väntat på att bli mormor.

Det trista var att när vi hade berättat detta så måsta jag åka och jobba natt så det hela blev liksom avslaget för mig medans alla dom andra kunde fira den stora nyheten.

Skottade snö i slutet av veckan och det ångrar jag bittert att jag gjorde, var vaken hela natten och hade så fruktansvärt ont i magen så jag tänkte att nu är det ett missfall på gång. Det var inte roligt alls men dagen efter kändes det ändå bättre och så lovade jag mig själv att inte anstränga mig med snöskottning mer tills den mest kritiska tiden är över, ska väl vara kring vecka 13-14 tror jag.
Tillbaka | Nästa