V. 41 Övertid (20/9 - )

Jaha, då var det fredag morgon och jag har gått 40+1 därmed har övertiden startat. Har inte fattat riktigt när folk har sagt att det varit jobbigt med alla som ringer och frågar ifall dom varit hemma än och inte åkt till BB, nu har jag full förståelse för detta fenomen. Inte nog med att man själv väntar så man kan börja grina hela tiden så ringer alla och då menar jag ALLA och frågar om vi inte åkt än, tänk om jag går över två, tre veckor och alla fortsätter att ringa så här, ja då blir jag vansinnig. Fast jag förstår att alla våra nära och kära också längtar så helt hemskt har det inte blivit än, det är bara det att man blir liksom påmind om att man faktiskt inte har åkt till BB när dom ringer och frågar för vi väntar ju liksom varje minut känns det som.
Igår morse så lyxade vi till det och åkte till Scandic hotell och åt frukost för vi vaknade vid 07-tiden, så klockan 8 ungefär så satt vi och åt en hejdundrande hotellfrukost, bara vi två, kanske den sista som två sa vi då, hur som helst så var det underbart.


Lördag, 40+2 och inte en bebis i sikte. Ska gå på fest ikväll, det är en kompis som fyller 30 år som ska bli över-

raskad med fest. Det blir inte en speciellt "blöt" fest för Magnus, han köper med sig två, tre strycken 2,8 öl bara för smakens skull. Vi måste ju åka tio mil så det är helt omöjligt för honom att dricka, tråkigt men sånt är livet. Jag stannar väl en stund och äter men sedan åker nog jag hem kan jag tro, kommer inte orka med att alla ska fråga när det är dags och då vara tvungen att säga att det skulle varit i torsdags, blääääää.

Söndag, 40+3 och festen igår gjorde inte susen och inte känns det bättre av att veta att vårat kompispar som skulle ha samma datum som oss, är på gång med värkar och öppningsarbete. Känner mig rejält deppig nu och det höstiga och regnruskiga vädret gör inte saken bättre det heller, snyft.
Tillbaka | Nästa Förhoppningsvis så blir det inte fler