Babysim 2003 Ht
fortsättningsgruppen


11:e Babysim (21/9-03)

Då var det äntligen dags för första babysimmet i fortsättningsgruppen då. Tyvärr så blir det endast fyra gånger denna gång för att dom har sådan brist på ledare. En har fått barn och två är med barn och min kompis som är ledare har två som hon har fullt upp med. Trist men sant. Men man får göra det bästa av det. Det hinns heller inte knäppas undervattens foton men det gjorde ju vi själva förra gången så det kan vi väl göra nu med om vi vill. Det var som vanligt mysigt men Isaac täppte inte till längre då han skulle dyka så det blev två kallsupar innan jag gav mig, vi får väl se om jag törs prova igen, annars badar vi väl bara då och myser. Han älskar ju att bada så det är ju skönt i allafall.

12:e Babysim (28/9-03)

Vi fick börja i stora bassängen idag, den var uppvärmd så det gick rätt så bra, förra gången var den rätt kall och det gillade inte Isaac alls, han hackade tänder. Vi fick lära oss att livrädda dom små liven. Vi fick hålla dom under armarna framför sig och med ansiktena mot oss och så fick vi liksom simma ryggsim bakåt. Men hallå, jag höll ju på att sjunka redan efter andra bentaget : ) Får nog öva mer på det. Sedan efter en kvart så fick vi flytta oss över till lilla bassängen där vi fick fortsätta med de övningar vi lärt oss tidigare och banne mig om inte det skulle fungera denna gång att dyka. Som tur var så var det en av mina nära vänner som var ledare denna söndag så hon fick peppa mig att försöka igen och så var hon med och voila, det fungerade rätt bra, visst hostade han till men bara en gång och så dök vi någon gång till och det gick kanonbra.

13:e Babysim (5/10-03)

Tråkigt nog så var detta våran sista gång eftersom att jag ska åka bort nästa helg (på SPA) och Magnus jobbar hela helgen så det blir inget mer, buhu : (
Men men sådant är livet. Denna gång så hade Anki köpt en filmrulle som vi delade på allihopa och så fick vi låna undervattenskameran som dom har där på badhuset och så fick vi hjälp av en av ledarna som förresten pluggade till Sjuksköterska med mig, hon knäppte i allafall under vattnet på våra små älsklingar. Sedan tog jag och framkallade dom och dom blev så söta så våra små vattendjur. Vi fick även testa att ha barnen på ryggarna i vattnet och det var jätte mysigt men jag vet inte ifall jag skulle våga simma iväg så men det kändes mysigt i allafall.
Nu får jag skärpa till mig och verkligen åka iväg och bada med Isaac dom dagar det är uppvärmt där på Arbrå badhus så det sitter kvar den här kärleken för vatten som han faktiskt har. Det är ju så mysigt bara man kommer iväg.

14:e och sista Babysim (12/10-03)

Det missade vi tyvärr
: (

<<Föregående